slide show

Beatrice #2


Nikkor 35mm f/1.8

Mer bilder på bea, säg till när ni har fått nog... ;)

Min och Beas utveckling

Kan säga att vi utveklats riktigt mycket båda två!
Bea har gått från liten rädd söt tjej till en snygg och självsäker tjej. Känns skönt at tjag också utvecklats! Det är när man tittar på gamla bilder som man förstår hur mycket man utvecklas hela tiden!

Fotografering med Beatrice




Idag har jag fotograferat Bea
Imorgon hade jag tänkt lägga upp lite bilder som visar både min och beas utveckling. Hon är verkligen supersöt och blir så fin på bild.

Imorgon är det måndag och skola igen... gillas inte ett dugg :(

Volleyboll


Idag har jag fotat volleyboll!
Min storasyster spelade så jag tog med mig kameran. Shit vad fort det går! Hinner knappt med i svängarna med teleobjektivet. Sen är det så otroligt dåligt ljus. Alla bilder blev typ helt gula av ljuset. En anledning till varför bilderna är svart vita.

Ikväll ska jag vara med tjejkompisarna.
Ska bli superroligt. Alltid lika roligt! Imorgon ska jag ha en fotografering med en kompis. Ska bli superroligt och jag har världens ideér som nog kan bli riktigt coolt!

Ha en bra lördagskväll allihopa! :)

Ny design! igen...


Gammla:

Nya:


1. jag tycker inte det är roligt att göra designer (jag tröttnar bara sjukt fort)
2. massa småpill kvar att fixa (det tråkigaste....)
3. Jag ska bli bättre på att uppdatera
4. Jag älskar att det är helg! :D
5. jag vet inte vad jag ska skriva

Hoppas att ni gillar den nya designen, slängde ihop den lite snabbt så jag hoppas den duger, denna designen känns liksom lite mer mig på något vis, jaja, Nu ska jag fortsätta njuta av att det är helg! :)

Dålig uppdatering

Jag är verkligen jättedålig på att uppdatera
Jag har stor fet bildbrist. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om och jag har inte orken till det heller. Jag ska försöka fixa en ny design någon gång också, när jag orkar... Just nu är jag rktigt trött och depp. Dels för att det är söndag och skola imorgon, dels för att jag vill ha en massa saker som jag inte har råd med :( LIVET SUGER RÄTT HÅRT IBLAND...

Måste sätta mig ner och svara på en massa komentarer också, får se när jag hinner med det :)

Kvällens



Kvällens outfit ser ut såhär.
Mina tjejkompisar ska komma till mig och vi ska nog bara mysa o snacka riktigt mysigt! Jag har hållt på att fixa o grejja hela dagen! Så jag hoppas att dom kommer gilla det ;)  Såhär ser jag iaf ut just nu och kommer göra under kvällen. Nej nu ska jag ner och laga lite mat! :)

Jag vet att jag har lovat en video på mitt rum och när ajg städar men ljudet fungerade itne när det kom in på youtube :( Ni som absolute vill se det (men då också utan ljud) Kan gå in här

Puss och Kram


Städar rummet

Jag har spelat in en video också! :) kommer upp lite senare när jag kilppt ihop det.

kusin vitamin


Bilder från i sommras på min kusin erik.
Han hade någon magnetleksak som vecklades ut när det kom på han kort, fattade inte riktigt hur det fungerade men måste medge att det det såg rätt fräckt ut. Älskar att fota barn, speciellt när dom inte är med på det, då blir bilderna som bäst! :)

Jag bloggade inte igår
jag var på slalomträning, är det en eller två gånger i veckan. Jag åker upp till ullared och åker där, min pappa är tränare så ah. Något ni kanske inte visste om mig? nu vet ni de iaf ;) Till helgen ska jag tävla, spännande. Jaja, jag var inne på gekås igår med. Så nu ska jag nog tona håret, om jag vågar ( det kommer typ bli svart för jag köpte för mörkt, jaja man får la ta lite risker här i livet!)

Batterigrepp


"Min kamera har blivit biffig" skrev jag i inlägget igår
Kan man nog säga att den har. Jag har inhandlat mig ett batterigrepp. Eller inte direkt inhandlat, en försenad julklapp (eftersom den inte funnit på lager försen nu...)  kan man säga. Tycker det är grymt skönt och kameran blir mycket lättare att hantera. Något jag rekomenderar!

Vad är ett batterigrepp?
Det är som ett extra grepp som man sätter på kameran. Man har det dels, för att det det ska vara bekvämare och för att det ska bli mer jämnvikt när man har tunga objektiv eller externa blixtrar. Dels för att det ska bli längre batteritid (man kan på vissa, bland annat mitt, ha AA batterier istället för ett kamerabatteri.) Dels för att det finns en knapp (på de flesta) på sidan som är som man kan ta kort med.

17 Januari 2011


Nikkor 35mm f/1.8

Börjat komma in i skolrutinen igen
Känns rätt okej, tyvärr inte lika okej att det redan satt igång med en massa prov. Funderar på att sluta skolan... Men när jag berättade ina planer för mamma var det bara att strycka på min "vilja göra" lista, attans också...

Fina tjejen på bilden fyller år idag, stort grattis till fanny!

Idag flög det ner något i brevlådan. Min kamera har blivit biffig.
Mer om det får komma in och läsa om senare om batterierna laddar klart någon gång.... vad kan det va? hmm?...

ljuset går igenom min själ


Nikkor 35mm f/1.8

Saknar värme


Det är helt sjukt så mycket man kan sakna värme och sol
jag börjar bli riktigt trött på den här eländigt kalla vintern, men om bara två månader är det vår, det kan man ju inte annat än gilla! Jag saknar egypten otroligt! Jag ska dock inte klaga eftersom jag och familjen till sommaren ska ö-luffa i grekland i 16 dagar (lite mer än två veckor), hur gött?

Ikväll ska jag och mina tjejkompisar basta och kolla på film.
Ibland är det de bästa som finns, att kunna komma hemifrån och umgås med personer som bara gör en glad och lycklig. Åh, jag älskar mina vänner!

100 prenumenanter via bloglovin' Tack, ni är guld värda! :)

Jag just nu


Sitter och läser DigitalFoto, en tidning jag fick i julklapp. Fick prenumation på ett halvår och jag kan säga att jag är helnöjd. Vad är inte bättre än en julklapp som håller halva året? Den är riktigt bra om där skrivs om mycket tips i både fotografering och photoshop. Får en massa insperation! Jag rekomenterar verkligen denna tidningen! Tycker helt klart att den är värt att läsas, proffs som nybörjare!

såhär ser min fredag ut, digitalfoto och plugg. hälften bra, hälften jobbigt...

frozen


Nikkor 35mm f/1.8 + close up +2

man får hålla det man lovar...


Första gången kan det se ut såhär.
Det gjorde det för mig iaf. Jag är inte speciellt nöjd, det finns ju tusen här ute i bloggvärlden som är superduktiga. Men om jag kämför mig mig själv, och vad jag brukar rita så är detta långt över min kunskap. Därför är jag hyffsat nöjd! Kanske kommer mer som här i bloggen men jag vet inte rikgtigt...

Favoriter i repris


Bilderna på anna och alice har ni sett säkert tusen gånger
men inte i svartvitt så det blev något nytt! Dom är så otroligt vackra båda två! :) Roligt att ni gillar min design också! har fått många fina komentarer! tack allihopa!

I helgen skissade jag lite
haha, asso jag är seriös, jag som typ aldrig har gillat rita fick rätt var de va jäkligt mycket insperation och plockade fram papper och penna! tänkte visa resultatet senare! Förvänta er inte för mycket nu bara, verkligen amatör om jag får säga det själv, men sattsar på att bli proffs. eller inte...

Ny design!

Nu får äntligen den nya desigen träda in här på bloggen. Härligt va? Det tyckar iaf jag! Nu ska jag också tillbaka till bloggandet som vanligt!

Gamla:




Nya:



Vad tycker ni? (har det inte ändrats så uppdatera sidan! )

Tjuvtitt på den nya designen!



Designen jag har snackat om i femhundra år håller på att bli klart!
Jag är riktigt nöjd med den! Dock är det lite småpill kvar som ska göras. Men ska försöka bli klar till helgen. På måndag är det skola igen. Känns som att lovet gick riktigt fort... Jaja, ska faktiskt bli lite skönt att få träffa klassen igen iaf!

Före/Efter






Hälge Älg


Tamron 70-300 f/4-5.6

Måste jag säga mer än att jag stötte på Hälge i skogen igår? Han var större än jag tänkt mig..........

Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

bloglovin


KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari






alla bilder ifrån tumblr.com