slide show

One Three Hill


Vet inte riktigt om jag vågar putta in cdn....
Jag vet att jag kommer bli beroende men jag vet inte om jag har tid till det. Jag har en massa plugg och det går precis ihop nu, hur skulle det då bli om jag började kolla oth... Jag har matteprov imorgon också som jag måste plugga på, men ett avsnitt hinner jag nog med!

Vet inte riktigt vad detta inlägget handlade om, huvudet är tomt på ord och galleriet slut på bilder...

Konfirmation

Typ något sånt här till konfirmationen tror jag.

Älskar skorna iaf, klänningen är jag sådär på men aja, får se hur det blir! :) Dålig uppdatering jag vet, men jag har vart i kläppen i fyra dagar så nu ska det nog kunna bli regelbunden uppdatering igen! Nu ska jag sätta kameran på laddning för imorogn ska jag ta med den till skolan och till en typ "kurs" eller vad man ska säga.


Erik


Favoriter i repris


Lördagskväll + strålande sol = Underbart!

Ni får nöja er med lite gamla bilder tills jag orkar släpa mig ut i den underbara solen, måste fånga lite insperation först för just nu ligger den på nivå 0...


De magiska stövlarna


Min fina lilla kusin Olle.
Med de underbart fina röda smile stövlarna! Idag har jag bakat för jag ska upp och stå på torget imorgon, åh orkar igentligen inte gå upp tidigt men får offra mig om det ska bli någon klassresa till nian! Just nu är mina kusiner här, vi spelar lite tv-spel och tittar på tv. Nu får jag sticka o va social!

sommarfeelings



Sommarbilder som gömt sig
för jag tror inte att jag har visat dem förut. Eller har jag det...? ;s

Lite sommarbilder sitter ändå inte helt fel nu i det snöovädret som drog in nu under kvällen...

En solig vårdag


RUBRIKEN HAR JU INTE DIREKT ME BILDERNA ATT GÖRA ;)
Jag var så otroligt taggad på att gå ut i solen och fota självporträtt!
När jag är ute med stativet, kameran och reflexskärmen hinner jag ta en bild, SEN DÖR KAMERAN!!! Blev lite sur då fast endå inte, jag är så glad över att det är vackert väder så ajg kan typ inte vara arg! Hoppas vädret kommer fortsätta såhär! :) Bilderna har mamma tagit, jag och mamma fotograferade på stranden i vintras och hon passade på när jag var i action!

Jättesugen på att fotografera nu!
Åh, förästen så är det ju konfirmationstider nu, så om det är någon som vill ha hjälp med sånt där kort som man ger eller bli fotad i kyrkan eller nått sånt så ställer jag gärna upp! Maila mig ([email protected]) eller komentera.

Nu ska jag iaf ta tag i mitt liv och plugga lite...

Vinnaren av tävlingen

Nu är tävlingen avslutad och jag har räknat rösterna. Hela 311 giltiga röster! Jag vill tacka till alla som var med i tävlingen, roligt att så många fina bidrag var med!

Vinnaren är med hela 78 röster är.....

http://juuliaafoto.blogg.se (du är kontaktad via mail)

Ni andra som var med kanske vill se hur resultaten såg ut?
2. 47 röster http://annassfoto.blogg.se
3. 46 röster http://photobymadeleine.webblogg.se
4. 43 röster http://behindthecamera.webblogg.se
5. 42 röster http://lovelycajsa.blogg.se
6. 17 röster http://moamelander.blogg.se
7. 16 röster http://naemirosander.blogg.se
8. 9 röster http://filippa.blogg.se/
9. 8 röster http://emmieniemelaa.blogg.se
10. 5 röster http://svenningssons.blogg.se

PHOTOSHOP: Två bilder bredvid varandra

Fick en fråga precis på om jag kunde visa hur man sätter två bilder bredvid varandra, eftersom galleriet med bilder är tomt var det toppen med ett tips! Så har ni fler saker som ni vill att jag ska visa så komentera det så kanske jag visar! :)



1. lägg in två eller fler bilder i photoshop som du ska använda dig av


2. Öppna ett nytt vitt blad.


3. dra in bilden från menyn till bladet.


4. Gör likadant med den andra bilden och sätt sedan bilderna så du vill ha dem (i mitt fall bredvid varandra).


4. Beskär sedan bilden så att den blir som du vill ha den.


5. ändra sedan "image size" så att bilden blir med bra skärma på bloggen


6. Jag laddar upp mina bilder i 750 så då skriver jag 750 under width. ( tänk på att det är viktigt att det står "pixels" vid sidan annars kan det bli riktigt knasigt!)


7. spara sedan bilden och ladda upp den på bloggen!

Hoppas ni förstod och jag hoppas det uppskattades!

Resultat:


Glöm inte att tävlingen avslutas ikväll!

Grattis fina du!



Idag fyller en av mina bästa kompisar år!
Stort grattis till Anna som fyller hela 15 år idag! Hoppas hon har haft en superdag! Jag kom hem från halmstad för ungefär två timmar sedan. Jag fick med mig en jacka, (blev riktigt nöjd med den) en plånbok och ett par shorts tights. Nu ska jag bara hitta konfirmationsklänning och skor till det, eftersom jag var tvungen att spara pengar till det kunde jag inte köpa väskan som jag är förälskad i, attans...

HM


Nu ska jag in till Halmstad och köpa vårjacka.
Blir nog den till vänster tror jag, sen har jag ju skinnjackan också men det var 20% rabatt så jag vill passa på. Skriver nog mer ikväll!

GOD BLESS THE BROKEN ROAD


Två bilder som är några månader gammla.
Ingen uppdatering på en vecka. Eftersom jag inte kom hem försen halv 7 när jag praoade förra veckan blev det att jag fick lägga bloggen åt sidan lite. I lördags åkte jag på konfirmationsläger upp i kläppen och kom hem igårkväll. Det var supermysigt där uppe verkligen!

När jag pratade med mamma på telefon sa hon att det var vår hemma.
Men vad kommer jag hem till? Slaskig snö och blåsigt och kallt. Usch säger jag bara, jag är så fotosugen så att det svider i händerna... måste komma på något att göra inomhus om det ska hålla på såhär länge till! Roligt att ni har besökt mig som galningar även fast jag inte har uppdaterat. Vill ockås tacka för alla fina komentarer, superroligt att läsa! :)

ride a bike



Förlåt för bara gamla bilder hela tiden
Men så fort jag får lust att fota och sticker ut kommer jag lika fort in igen. Verkligen ingenting att fotografera ute... jaja nu ska jag sluta klaga. Jag hade ju besöksrekord igår, hela 672 unika besökare och 1112 sidvisningar, helt otroligt!

Första praodagen avklarad, har vart rätt soft, riktigt gött faktiskt, på tordsdag ska vi få fota i studion, läntar! :)

Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

bloglovin


KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari






alla bilder ifrån tumblr.com