slide show

Jag kan inte fånga dig, för jag vet att hela staden vill ha dig

Ibland bara får jag ett himla sug efter att få blogga
Har hänt några gånger denna veckan faktiskt, så tänkte lika bra. Vilken sommar jag har haft alltså, bästa i mitt liv. Resan till USA får jag nog säga gjorde hela sommaren. Fyfasen vilket land. Kankse kommer upp ett inlägg med bilder osv lite senare vem vet! För övrigt vill jag bara säga at tjag lever och att jag är tillbaka i skolan. Vilket känns alldeles UNDERBART. Är en av dem få som faktiskt gillar skolan hehehhe. Får se när jag skriver nästa gång, ha de fint tills dess!
 

Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

bloglovin


KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com