slide show

N.B.N - tema PORTRÄTTEftersom jag har vart iväg har jag inte hunnit mitt collage för denna veckan. Men nu, även om det är två dagar efter så kommer det! Sigge 3 år och jag sitter och tittar på pippi fast han börjar slumra in. Mysigt :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag, Lina och Fanny tre tjejer som älskar att fota. Vi har startart ett grej på våra bloggar som ska heter N.B.N som står för Nylander, Bjäräng, Nilsson.
Och det går ut på följande:
Varje vecka på torsdagarna så ska vi ladda upp ett collage.
Collaget ska innehålla tre bilder som vi tycker passar till det temat som en utav oss bestämer varje vecka.

två dagar i svartvitt!

hoppas detta räckte, som ni ser har jag haft det toppen.  Vi var hos mammas farboro som bor på en bondgård och hade det jättemysigt. Alltid lika roligt att vara där. Sen åkte vi hem till kusinerna och sov där och dagenefter var jag och shoppade med moster syster om mamma. Mysigt! :) Jag hittade en tröja, slänger in en bild på den längre ner. Idag har jag vart på loppisen, det gick la bra och nu har vi gäster. två små barn så jag får nog ta och leka lite med dom. Först ska jag bara slänga ihop mitt försenade NBN collage ;)bil på tröjan jag köpte, stickad typ, har länge velat ha en sånhär vit, men hittade ingen. Så det blev en svart ;)

299 kr, JC


kattunge

Inte bloggar nu på två dagar och det är för att jag varit hos kusinerna i skåne. Vi har hittat på en massa roligt och imorgon kommer mina två dagar i bilder, men nu ska jag sova. För imorogn ska jag på loppis på morgonen borta hos mormor. Men när jag kommer hem från det så kommer det massvis med bilder! Här kommer iaf tre bilder på en söt kattunge men mer om kattungar berättar jag imorgon.RÖSTA PÅ MIG!


Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg! Snälla rösta på mig, nummer 8!
Rösta genom att klicka här!

Tack på förhand ;)

ps. alla som röstar på mig kan skriva det i en kommetar nedanför så länkar jag er när tävligen är slut :)

behind the scenes

Jag och Anna cylkade ner till stranden igårkväll och tog en massa kort, vi fikade och hade tänkt ta kvällsdopp men blev inget för vi frös. Här nere är några bilder anna tog på mig när jag fotade.

Sen är detta ett anrop till alla personer som bor typ inom falkenberg komun! För jag är sjukt sugen på att klicka några porträttbilder på stranden eller någon annan stans. Så om det är någon av mina kompisar eller okänningar som har lust att vara "modeller" så släng in en komentar. Skulle vara jätteroligt!

jag ska hoppa ner från eiffeltornethar jag sagt att min kusin olle tycker det roligaste som finns är att gunga? :)

extern blixt

Jag och mamma tittade igenom mammas kamla kamera utrustning, hon har en fin kamea med två bra objektiv, lite ångest nu på att jag inte köpte en canon... jaja, hittade iaf mammas gammla externa blixt, ville se om den gick på min nikon, och med nya batterier och platts på min kamera visade det sig att det fungerade, så nu har jag en extern blixt! :D:D jätteglad verkligen! :D


två webcam bilder, yeah!

Hur jag redigerar mina bilder


rätt dålig kvallite men nu vet ni ju hur jag gör, tyckte det var tråkigt när den var helt tyst så jag la till musik från galleriet ;)

gräshoppa
Loppis hela dagen igår, sen på kvällen var jag hos Alice, så han inte med. Men snart kommer videon som jag har lovat (a)

In the forest


GE MIG!


Domma sjukt snygga kläderna blir nog det första jag beställer hem när barnbidraget kommer! Älskar dom tröjorna på dom bilder som är störst! MÅSTE VERKLIGEN HA, HELT DESPERAT JUST NU!

N.B.N - Tema DJURJag, Lina och Fanny tre tjejer som älskar att fota. Vi har startart ett grej på våra bloggar som ska heter N.B.N som står för Nylander, Bjäräng, Nilsson.
Och det går ut på följande:
Varje vecka på torsdagarna så ska vi ladda upp ett collage.
Collaget ska innehålla tre bilder som vi tycker passar till det temat som en utav oss bestämer varje vecka.

Håkan!Håkan Hellström - En vän med en bil

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätthärlig bild på bea! :)

bubblor

bilder jag tog igår. Nu ska jag åka till mormor och sen ikväll blir det mys med flickorna. Ska ta med kameran ikv så kommer nog bilder imorong.

Sträck på dig med ett leende

Självförtroende, det är vad livet går ut på. Du måste kunna ha självförtroende för skolan, kompisar, känslor allt. Utan minsta lilla självförtroende skulle man inte stå ut. Det är dom som säger att dom har dåligt självförtroende som har det bästa. Du kommer så långt med självförtoende. Folk kan tycka att det är jobbigt med andra som har för bra självförtroende. Men varför igentligen? Det är ju dom med bra självförtroende som slipper ligga och tänka på om kompisarna gillar en eller om man inte är duktig på något. För dom med bra med självförtroende vet att sina riktigta kompisar gör det.

Känsla, det är vad livet går ut på. Du måste kunna känna hur andra mår, sätta dig in i andras situationer och känna hur du du själv känner dig. Man kan ha känslor för te x. någon sport men det behöver inte var känslor att man tycker om sporten utan man kan ha känslan, ja liksom kunna spelet innan man spelat det. Man föds liksom med det. Alla har känslan för något när dom föds, men det kanske tar ett tag innan man kommer på vad det är. Med känsla om hur andra mår eller förstår känslan andra har lär man få många kompisar, för vad är inte bättre än att prata med någon som förstår känslan?

Var dig själv, det är vad livet går ut på. Du måste kunna vara dig själv för att folk ska kunna veta vem du är. hur svårt kan det vara? Så tänker nog alla någon gång. Men visst är det svårare än vad det låter. Det kan vara svårt att vara sig själv när man träffar nya. Man vill att dom ska tycka om en. Men hallå? Tycker dom inte om dig som den du är så får dom göra det! man kan inte ändra på sin personlighet. Det finns sidor hos alla. Som andra inte tycker om. Men det får man lära sig. För det finns saker med sig själv som andra inte heller tycker om. Men vem är perfekt? Tycker inte dina kompisar om dig som den du är är det inga riktigta kompisar.

Sträck på dig med ett leende på läpparna, för vad är inte finare än ett leende? Du kan bara var sig själv, ingen annan.
Fota med självförtroende, känslan och ett leende med läpparna, bilden blir två gånger så bra!

dålig bild med dålig skärpa men det får ni ta o leva med ! :D


Bealisa


Lite bilder som jag tog på bea igår. Har hur många bilder som hellst så det kommer att dyka upp! I veckan kommer jag göra en visnings video på hur jag redigerar mina bilder, så håll utkik! ;)

lillebror

Anorlunda

Har börjat fota lite annorlunda, redigera lite annorlunda, bilderna nedanför skulle jag aldrig lagt ut på bloggen för en månad sen. Men jag gillar dom! Även om dom är lite läskiga ;)
Var med släkten och firade farmor 70 år igår så de var därför det inte dök upp något inlägg, men ska försöka göra dubblet idag ;)


orangetvå oredigerade bilder, men det får ni leva med!

reflexskärmen - hur man använder den

Nu hade jag tänkt visa hur ma använder reflexskärmen som jag gjorde!

1. först letar man upp solen!


2. sen ställer man upp reflexskärmen så att solen kommer på den och så speglas ljuset


3. håhär ser det ut när reflexskärmen gör sitt ;)


4. och såhär ser det ut när det inte är någon reflexskärm alls.

Nu vet ni de, hoppas ni lärde er något ;)

N.B.N - Tema VATTENEftersom veckans tema är vatten så har jag lagt ihop tre bilder, dom två till vänster är tagna igår och idag och den till höger är tagen för ett halvårsen. för er som inte hängde med förra veckan:

Jag, Lina och Fanny tre tjejer som älskar att fota. Vi har tänkt starta ett grej på våra bloggar som ska heta N.B.N som står för Nylander, Bjäräng, Nilsson.
Och det går ut på följande:
Varje vecka på torsdagarna så ska vi ladda upp ett collage.
Collaget ska innehålla tre bilder som vi tycker passar till det temat som en utav oss bestämer varje vecka.

gräshoppa

Snart ska jag till mormor och hjälpa henne lyfta bord. Igår lovade ju jag att jag skulle visa hur reflexskärmen fungerar men inte så lätt när det spöregnar och åskar ute. så ni få vänta tills en dag när det blir sol! Har fotat häftigt med laser idag, bilder kommer ikväll :)

världens bästa syster!Brukar inte göra bilder i svartvitt för jag gillar det inte så mkt men idag blev det de. Har fått några frågot om hur reflexskärmen fungerar och det kan jag säga att den gör. Men för er som vill ha bevis så gör jag ett inlägg imorgon med bilder om hur man använder den m.m. tog tåget till skåneland imorse och ajg har lekt för fullt med olle hela dagen, den killen är bäst (L)

hemmagjord reflexskärm

lovade ju att visa vad jag har gjort idag, och nu avslöjar jag de! Jag har gjort en hemmagjort reflexskärm! :D

1. hämta en så stor kartong som du hittar!


2. börja rita en stor cirkel, jag var ju tvungen att göra många linjer som ni ser ;)


3. sen klipper man helt enkelt ut cirkeln

(men det var inte så lätt...)

4. så jag föreslåt att man använder sig av en kniv ist ! ;)

mkt lättare ;)

5. ta los den från kartongen

6. jag klippte ut en lång rämsa som blev handtag

7. sen satte jag på folie och såhär blev resultatet

nice va ? :) prova själva nu ! :)

tog iden lite från fanny, för innan hon sa att man kunde använda kartong har jag använt en bricka ;)

scary

Bloglovin!

bloglovin
Ni glömmer inte att fälja mig blogg med bloglovin va? :)
Kommer snart ett inlägg på ett tips som jag gjorde idag, blir ni nyfikna?....

close upblivande header....MINA CLOSE UP FILtER KOM IDAG ! :D:D:D:D Har fotat jättemycket! Bilder kommer imorogn :)

N.B.N - Tema INSEKTER


Jag, Lina och Fanny tre tjejer som älskar att fota. Vi har tänkt starta ett grej på våra bloggar som ska heta N.B.N som står för Nylander, Bjäräng, Nilsson.
Och det går ut på följande:
Varje vecka på torsdagarna så ska vi ladda upp ett collage.
Collaget ska innehålla tre bilder som vi tycker passar till det temat som en utav oss bestämer varje vecka.
Denna veckans tema är insekter.


flowerHela dagen igår var jag hos kusinerna och busade med dom. Tog lite kort så det kommer när jag har lagt in. Tog nämligen på fälten igår så ni ska få några bilder på det med men ni får allt ta o vänta ;)

vad säger ni ?

Hade tänkt göra en till visning, verkar som ni gillar det? men vad vill ni att jag ska visa?
-hur jag redigerar mina bilder
-hur man gör collage
eller har ni något annat ni vill veta hur man gör ? :)
Ni får komentera vilket av dom två alternativen ni vill jag ska visa eller om ni har något annat.med och tävlar


Jag är med och tävlar om ett stjärnfilter hos Tinkerbella. Vill du också vara med och tävla så kan du komma direkt till inlägget genom att klicka här

gjort bloggen bredare nu så jag får plats med större bilder!

On the beach!

lögn, ett ord på fyra små bokstäver kan göra saker större än vad du tror


photoshop

Sitter och leker lite med photoshop just nu. Så här det den senaste bilden ut som jag har gjort :) Fanny, jag vet att du säkert hatar bilden men det skiter jag i för den är så jävla söt!


Ni måste säga till om ni vill att jag visar er någonting!

jag vill ha!Lite billiga saker som jag otroligt gärna vill ha! Ska bara spar ihop lite pengar först ;)

mobilen i havet (y)

jag o anna cyklade ner till stranden vid 1 sen så va vi där men det var kallt så vi bestämde oss för att gå en sväng. Vi gick bort till annas strand och när vi var dät passade vi på att gå på toa. Sen skulle vi tvätta händerna i vattnet. "plopp" säger det och mian supersabba reflexer luckas få upp telefonen lika fort som den kom ner. Så när jag kom hen satte jag den vid fläkten. nu fungerar den igen ! :D trodde jag aldrig ;s Pappas gammla jobbmobil så den ska la tåla sånt som tur e (y)typiskt mig ^^

spelas just nu


shakira - waka waka (this time for africa)


eminem - love the way you lie

Två låtar som spelas hela tiden just nu. Sjukt bra är dom! Sitter och tittar på fotbolls-VM, spanien mot parguai och de är riktigt spännande!

bilder i varandraVill ni veta hur jag har gjort bilderna? Det visar jag ikväll eller imorgon.
Igår när jag kom hem från lägret gick jag och la mig derekt sov i tre timmar tills mamma väckte mig och sa att vi skulle till stranden med Nilssons och Runevad. Vi var där hela kvällen och sen åkte dom hem till oss.
Idag ska jag ner till stranden o sola och bada, ÄLSKAR VÄDRET!!

Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

bloglovin


KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com