slide show

Kajsa Petronella Bjäräng

Mitt namn är Kajsa Bjäräng, jag är 14 år gammal fyller 13 i december. Jag bor med min familj i en liten by utanför Falkenberg som ligger söder om Göteborg. På fritiden så umgås jag med kompisar och idrottar, men mitt största intresse är såklart fotografering. Man ser mig oftast med kameran i handen eller runt axlen. Jag brukar ta med mig kameran var jag än går.

 

Jag har alltid tyckt det har vart roligt att fotografera. Jag höll i min första kamera när jag var 6 år ungefär. När jag var ca 9-10 år köpte jag en engångkamera som ajg gick runt och klickade med. Min första digitalkamera köpte jag när jag var 12 år gammal. Den hade jag ett år och sen bestämmde jag mig för att börja med något större. Jag köpte min första systemkamera Nikon D3000. Så den har jag haft sen våren 2010. En otroligt bra nybörjarkamera som jag verkligen rekomenderar. Jag skulle gärna vilja uppgradera mig till en bättre och mer avancerad men den funkar nog ett tag till! Vill du veta mer om min kamera och utrustning? klicka här!


Jag tror att fotografering går ut på en sak. Att ha roligt! Har man inte roligt bakom kameran är det inte värt att stå där. Så länge jag tycker det är roligt att stå där tänker jag inte göra något annat. Kanske blir det imorogn jag inte tycker det är roligt, kanske blir det om ett år, eller också aldrig. Men att ha roligt, tycker jag är det absolut viktigaste!

 

Vill du bli fotograferad så är det bara att höra av sig till min mail (kajsa.bjarang@hotmail.com) så löser vi det för jag tar gärna imot fotograferingar! :) Var inte rädd för att fråga!


Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

bloglovin


KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com