slide show

Tagg på att blogga! :D


Riktigt tagg på att blogga, vet inte varför men konstigt nog. Tycker verkligen inte om min blogg men i helgen ska jag försöka bli klar med det som händer. Just nu pluggar jag och tänker på helgen som kommer bli riktigt najjs. Fredag fanny o vi sna ta en hel del bilder som vi ska ha till en sak... hhmmm... ? -.^ Sen på lördag är det fototräff med tjejerna! :D:D:D Underbart roligt! ska verkligen bli super. Söndag dans som vanligt. Kanke sover över på lördagen också med tjejerna. Jaja tycker ajg är duktig som har skrivit såhär mkt (a)

Puss på att tjejen på bilden är bäst, och sötast!

Kusin Olle
Älskar den bilden längst ner till vänster. Nog den bästa bilden jag tagit på Olle eller något annat barn. Helt paff när jag mäskte att jag lyckades eftersom det var en ögonblicksbild. Fast ögonblicksbilder blir typ alltid bäst, jaja nu ska jag inte babbla på om en massa strunt prat utan återgå till redigering, köp, framkallning av bilder och pluggandet. (pluggandet ligger som ni ser längst bort från listan så antar att det blir det sista jag gör)

Fanny Nilsson
Nikkor 35mm f/1.8

Fick några härliga bilder på Fanny, här är dom svartvita dom färgade kommer imorgon ;) Underbar fotodag med Anna, sandra och fanny ;) Kom hem med många bilder. Dålig updatering nu det sistone, jag orkar verkligen inte blogga men jag ska göra så gott jag kan, tills det blir ändringar. Vecka 40. Men vad det är som händer, får ni se då! :D

spegelbildFörsta bilden vanlig och svartvit. Andra är en knas bild på mig som jag spegelvänt. Nu ska jag fortsätta att gosa med min lillebror som fyller år idag! släkten kommer ikv :)

hösten

riktigr sugen på alla oranga färger och färglada bilder. Längtar tills det kommer lite med sånt. Nu ska jag fortsätta plugga,

love photography

tre oredigerade

varken lust eller ork till att blogga.Nikkor 18-55mm f/3.5-5,6

man blir helt paff!

När man ser sånt här! Tänk om man kunde redigera så här bra!

(höger bilden är den fanliga och vänster bilden redigerad)
helt sjukt grymmt gjort! :o

länk till tjejen som har gjort denna otroligt häftiga bilds blogg är här: http://yellon.blogg.se/

ForestNikkor 35mm f/1.8

Grattis mamma!

45 år idag. Vi har vart iväg hela dagen, bilder kommer någon dag. Nu ska jag bums i säng. OM jag inte somnar på vägen upp!

veckans insperation
weheartit
Inte för att bilderna har med varandra att göra men jag tycker dom e fina endå.

old picture


orkar inte bry mig om att bilden är konstigt redigerad. Sitter och pluggar och ska nog fortsätta med det nu!

Två oredigeradeFota lätt

Blir ett tips här nu mitt i veckan!

Det finns vissa saker som kan göra att en bild blir riktigt fin, utan att vara ett proffs. En sak som är otroligt viktig när man fotar är bakrunden. Hur ser det ut i bakrunden? Här är två exempelTitta på den första bilden, sen den andra. Stor skillnad även om det är samma blomma fast från två olika vinklar. Tänk på detta nästa gång du tar en bild!

cooler than me - mike posner


spelas hela tiden nu, älskar den!

Ollllee


bild från galleriet,

orkar inte blogga

så jag sticker och kollar på lite fotboll (y)

Horse

Lite ändringar i designen!

jag var riktigt trött på den gammla trista designen så gjorde en ny lite snabt igår. Större profil bild och två till bilder i menyn. Headern får ni stå ut med ett tag till. Storasyster sitte roch spelar världens finaste låt på piano och jag håller på att somna. Nu kommer nog alice snart. Så måste sticka.

Detta är låten, älskar musikvideon också!

converse - all starBilderna är tagna från igår på fanny fina skor. När jag vaknade imorse så hade jag otroligt ont i halsen och näsan helt full av snor. Jag gick och la mig i soffan och tog en parnodil. Den Hjälper nog nu för det går inte lika ont längre fast näsan rinner ju fortfarande. Ska göra allt jag kan så jag kan bli friskt till imorgon, så jag kan ut och cykla med tjejerna, myys :) Nu ska jag sätta mig och kolla på Harry Potter!
Ciao!

you're amazing!
Dagen spenderades med Fanny och vi har verkligen haft det bäst. Fotat en hel del! Jag har fotat henne och hon mig. Gillar dom två första bilderna för att dom är mystiska. Man skulle liksom vilja veta mer. Jag bli nyfiken av dom! Nu ska jag plugga, sen fångarana på fortet!

Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

bloglovin


KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com