slide show

PLUGGAR


Nikkor 35mm f/1.8

Fyra prov nästa vecka
Man ju säga att skolan är i full gång, ucsh säger jag bara! Får ta härda ut sista veckorna nu fram till sommarlovet. Inte många veckor kvar nu! Underbart!

jumpsolnedgång


Lite mysiga kompisbilder från en av grillkvällarna nu på lovet.
Superfin solnedgång verkligen!  Snart ska jag iväg på fotbollsträning, och imorogn börjar skolan igen. Har varit superskönt med lov och känns jobbigt att behöva dra sig tillbaka till skolan. Aja, sånt är livet ;)

konfirmation #1


Ni ville se bilder från själva konfirmationen
Första bilden är efter konfirmationen när jag precis har fått gitaren och fortfarande är i chocktillstånd... Andra bilden var när vi gick ut med ljus till våra familjers bänkar under en psalm men jag gillar inte bilden alls, fast jag bjuder. Sista bilden är på hela gruppen när vi står och sjunger. Hittar ni mig? :)

my new guitarr

Min konfirmationspresent från familjen

Kan ju itne säga att jag är annat än överlycklig. Jag har fått en halvakustisk gitarr ( den går att koppla in i högtalare ) och den är hur skön som hellst att spela på! Supernöjd verkligen eftersom jag växt ut min gamla gitarr. Jag har dock fått mer än en gitarr så jag tänkte lägga upp lite bilder imorgon på resten. Ska visa lite bilder från själva konfirmationen också när mamma har lagt över bilderna hon tagit :)


Konfirmation


Canon EOS 550D + Canon EF 50/1.8 II

Snart sticker jag iväg på konfirmation
Vi ska öva in allting eftersom det är den stora dagen imorgon! Efter alla dessa timmar i kyrkan ska jag äntligen få konfirmera miig, härligt var ordet! Hinner kanske inte skriva imorgon men jag ska försöka! :)

bring me back to life


Nikon D3000 + Nikkor 35mm f/1.8
f/1.8 Iso100 1/800s

Ny design!

Känns verkligen superskönt att ha fått frächa upp det lite! Lite mer bilder har kommit in och två sidmenyer! :) Hoppas att ni gillar desigen! Dålig uppdatering nu det sista men det ska jag försöka ändra på, roligt att ni besöker mig även fast jag inte bloggar ( får verkligen ångest när jag ser det...) så nu har jag lovat mig själv att blogga bättre!

Vad tycker ni om den nya designen? Snyggare/Fulare?

Dark


Bilderna tog jag igår när det var jätte dimmigt!
Kameran har legat på hyllan lite ett tag, har inte hunnit med helt enkelt... Skolan har gått före det mesta och vädret har inte vart så inspererande! Men igår fick jag verkligen lust att fota så jag tog med mig kameran på en runda. Oj, oj oj säger jag bara, har helt glömt hur roligt det är att fotografera...

Dessa helgerna som kommer är det mycket
Nästa helg konfirmerar jag mig och imorogn ks jag vara i kyrkan från 9 till 3. Jaaa, ni hörde rätt! 9 till 3! :O kommer typ dö, jaja jag har ju trevligt sällskap iaf. (jag syftade inte på gud utan kompisarna!)

Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

bloglovin


KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com