slide show

Sunset


Jag tar nog lite sommarlov härifrån nu
Men jag har startat en ny blogg på devote där jag skriver om en massa skit och vad jag gör på dagarna, kika gärna in där! :)

Jag kommer nog tillbaka om någon vecka eller så, eller så kanske jag lägger upp lite inlägg då och då när jag har lust. Ha de fint så länge!

äkta vänskap


Nikkor 35mm f/1.8

Finaste tjerna som finns!
ingen uppdatering på typ tre veckor, jag har varit i Grekland i 16 dagar men inte velat skriva det på bloggen på gund av inbrott osv... Iaf så var Grekland underbart, jättefint! Ni ska få lite bilder längre fram, tog inte med mig systemkameran utan tog lite bilder med mammas kamera :) Nu ska jag iaf tillbaka till vanlig uppdatering, jag har ju sommarlooov! :D

Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

bloglovin


KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com