slide show

Fotboll

Kamerabatteriet sitter nu på laddning.
Återhämtar mig stabilt! ;) Jag mår toppen, studiedagar nu vilket är underbart! Kollar på dessa fotbollsbilderna och saknar sommaren och värmen otroligt, fast idag är det helt ok fint väder för att vara sista september. Känns som att det typ är julafton imorgon, tiden går så otroligt fort!

Inspomitt kamerabatteri är slut. Insperationen ligger på noll och jag översvämmar av läxor och prov. lever gör jag dock fortfarande. Kommer tillbaka så fort jag lyckats ladda om batterierna ;)

Fanny #3let go of the things that make you sad


Snart sticker jag iväg på fotbollsmatch!
Taggad till tusen!

Fanny #2


Här är två bilder på fanny som jag.
Igår passade jag mina små skånekusiner och ikväll ska jag på kräftskiva och sedan vidare till en kompis och sova där. ÄLSKAR KRÄFTOR så ser fram imot det riktigt mycket! ;) Imorgon ska jag spela fotbollsamatch och sedan plugga. Proppfylld helg men det gillar vi! 

Grekland 2011


Här är lite bilder från grekland
Bilderna är tagna med min lilla digitalkamera, nu när man kollar tillbaka på en massa bilder inser man hur mycket man saknar värmen, här bara regnar det. Fast det är rätt mysigt det också. Nu ska jag fortsätta kolla på Robinson!

FannyNi ville ha mer bilder på Fanny
Så här kommer nog 4 av mina favoriter, kommer mer bilder på fanny på lördag hade jag tänkt! Och ikväll eller imorgon kommer bilder från grekland! Håll utkik! :)

Idag ville huvudet att jag skulle stanna hemma från skolan.
Så just nu sitter jag och dricker oboy och kollar på film. Antar att jag måste dra fram skolböckerna lite senare endå. Vad gör man inte för skolan lixom? heheh... Nej, hoppas att alla därute mår bättre än vad jag gör fast det känns som att det är ganska många som är sjuka just nu. Så ni som är sjuka där ute, krya på er! :)

Huvudvärk och förkylning


Jag är helt slut, huvudet håller på att sprängas och förkylningen sitter precis där den ska.
Men jag drar mig till skolan iaf, känner att jag inte vill missa någonting och feber har jag inte ännu iaf. Idag har jag bara satt upp håret i en toffs och satt på mig slitna jeans och en tjocktöja.

Självporträtt


Foton: Sandra Valdemarsson
Fram med matteboken och tagga prov imorgon! eller inte....

Jag är inte borta för gott, jag andas bara lite


Lite "behind the scenes" från min och sandras fotografering från i fredags.
Jag är hemskt ledsen för dålig uppdatering men jag har så mycket med skola och fotbollen osv. Men jag lever iaf! Ska försöka hinna med att blogga! Alla bilder utom den andra har sandra tagit! :)

Nya skor också, som ni ser på första bilden, letat efter sånna jättelänge så jag är supernöjd med dom! För övrigt har ni ju en outfit också, haha på den vänstra bilden längst ner, stickad tröja JC, Spetsbyxor HM, Strumorbyxor och skorna.

Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

bloglovin


KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com