slide show

TOG EN TRIPP TILL ÖSTERIKE

Som ni ser på bilderna har jag haft det helt otroligt underbart!
Vecka 8 var jag nere i Österike med två andra familjer + min. Hade en av de bästa skidveckorna i mitt liv. vädret var fint några dagar men backarna o utsikten, finner inga ord! Bilderna är tagna med min Iphone... så inte bästa kvallité direkt... Men men, bättre än inget!
Nu sitter jag och försöker plugga lite till nationella i NO imorgon
Känner att det verkligen kommer gå skit, jag hatar no och har även svårt för det... får hoppas på det bästa helt enkelt o gå på magkännsla. På dagarna nu för tiden går jag i skolan och pluggar moppe. Ska bli skönt när jag kan glida runt på vägarna. heheh 8D jaja, jag är ju itne död iaf, litet bevis på att jag lever fick ni här helt enkelt. Ha de fint tills jag tittar in igen!

Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

bloglovin


KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com