slide show

could you whisper in my ear, the things you wanna feel

Vilket underbart väder Falkenberg levererat idag!
Sjukt go dag, en timme matte och sen sång lektion. Flygande jacob till lunch och sist två timmar dans vilket kan vara det roligaste på hela veckan typ haha. Nu är det äntligen helg och det väntar fotbollsmatch och godis. Ska vara med och sjunga i en tjej i treans projektarbete nästa helg så repat har vi också hunnit med idag. Blir spännande och roligt, men nervöst!
 
Bilden på mina fina syskon får mig att känna sommar, lycka och kärlek

Trackback
Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com