slide show

you are the only exception

Laddar för fullt
Går tyvärr sjukt jäkla segt, och som det har krånglat... Gjorde precis som vanligt men ändå kommer det någon konstig text mitt i bilden!? Men orkade inte bry mig så ni får leva med det och den dåliga kvalitén. Nu ska det bara ladda klart! Är tre klipp ifrån konsären jag var med på, Fix you, Noboy's Perfect och Himlen Runt Hörnet. Videon kommer upp när den är färdigladdad. Gör er redo!

Trackback
Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com