slide show

Tävlar om en reflexskärm


Jag är med och tävlar om en reflexskärm hos Olivia. Temat är vatten, skulle jag vinna skulle jag vilja ha en reflexskärm 5 i 1 56cm.

I poolen


Bilder från poolen i Egypten. Jag o syrran busar ;) Dålig uppdatering, jo jag vet. Men ni vill nog inte veta hur mycket det är i skolan nu... massa prov, redovisningar och inlämningar. Bläblää. Men jag lovar att komma tillbaka när det blir lugnare igen. Kanske blir något inlägg då och då.

Drinkar



Fanny

Tidsinställt inlägg
Några oseriösa bilder på mig och fanny ;) Här är en förstoring om du inte ser så bra! ;)


Alice Jönsson #3


Tidsinställt inlägg
Grymmt överredigerade bilder.
Snart kommer det bättre bilder! Är hemma från egypten imorgon!

Beatrice #2

Tidsinställt inlägg

Taggigt värre

Tidsinställt inlägg


Första bilden tycker jag är läskig
Andra bilden tycker jag är rak
Siste bilden tycker jag är härlig

Glöm inte att ställa frågot till mig här!

Höstens sista löv

Tidsinställt inlägg

Jag tror faktiskt att det är det.
Det känns som att alla löv ligger på marken nu. Synd att det gick så fort. Tycker om hösten och färgerna! Sen kan man ju alltid leka lite och färga om bilderna i Photoshop men dessa bilderna har jag inte gjort det med :)

SANDRA LEONSSON

Tidsinställt inlägg


Nikkor 35mm f/1.8
Kom på att jag inte har visat alla bilder på Sandra! Så här kommer några. Hoppas ni gillar att det kommer lite porträttbilder nu mitt i alla naturbilder! Kännde att det har blivit lite för mycket sånt! Jag själv tycker om den första bilden. Vilken gillar du? :)

Sjöstjärna

Tidsinställt inlägg


hahah, så står det "från: havet!" Otroligt fult verkligen men visste inte vad jag skulle skriva ;)

water

Tidsinställt inlägg

Nikkor 18-55 f/3.5-5.6

Älskar havet, älskar vattnet. Bilderna är varken bra tagna eller snygga men dom gör aå att jag känner mig fri. Tänker på massa sommrar och härliga minnne. Sen älskar jag när vattnet splashas mot stenarna. Låter så himla härligt!

Lina Nylander


Tidsinställt inlägg
(dålig kvalite, bilder från den dåliga datorkameran)

Tyvärr kunde jag inte vara med på en av mina bästa kompisars födelse dag. Tråkigt, men jag hoppas LINA får en helt otroligt bra födelsedag! Bilderna är typ 1 år gammla men jag vet att ni gillar det! ;)

GRATTIS LINA!


bussigt värre


vi bjuder!!! ;D

Jag bea o ida tokar sönder! Vi är inte seriösa!!! Vi vet, vi suger på robotdansen ;p

Sandra i svart och svartvit


Alice


Stor skyllnad, tycker jag. Mycket snyggare dessutom! Superlätt! Det ända jag har ändrat här är brightness/contrast. Älskar att vrida contrasten på +100. Fungerar tyvärr inte på alla bilder. Men i svartvit brukar det bli rikgit snyggt!

Bea och Ida #



Första delen på Ida och Beatrice
kommer nog upp lite fler bilder. Dessa två bilder kunde jag inte välja om det skulle vara svartvit eller inte så jag körde på båda två. Det var superroligt att fota Ida och Bea. Dom är så otroligt söta tilsammans! Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska nog göra det sista på So:n.

Hur jag gjorde studion

Jag har fått frågor på hur jag gjorde studion så jag tänkte visa det!
Vad behöver jag?
1.Ett ljust ställe (helst utomhus men är inte vädret med dig så får du leta upp någon annan stans)
2.En rullgardin
3.En fläkt
4.En reflexskärm (är bra men behövs dock inte)¨
5. En kamera ( rekomenderar (; )

Hur gör jag?
Går till det ljusa stället och hänger upp rullgardinen. Har du reflexskärm så tycker jag du ska sätta den så den kommer i bakrunden, ställ modellen framför bakrundsljuset. Slå på fläkten och börja klicka.


Varför ett ljust ställe?
Om det är helt märkt och man använder vanliga lampor så blir ljuset gult. Inte snyggt och det kan dessutom bli svårt att få till naturliga skuggningar. När du har det naturliga ljuser från solen blir det snyggt ljus och naturlig skuggning.

TIPS!

Inte helt ute i solen, gärna en lite skuggig platts blir snyggare då! ;)

Mitt resultat:


The big hand



Nu ska jag iväg på mysigheter med tjejkompisarna! Blir kanske ingen bloggning imorogn, men ska försöka hinna med!

Beatrice #




Jag och Bea fotar för fullt. Har satt upp en liten studio. Slänger kanske in en bild senare på hur vi har gjort. Jag tycker det blev riktigt bra med lite redigering. Mer bilder kommer någon annan dag.

Sandra



Bilderna är från i sommras. Tagna på fina Sandra
Grymmt vacker tjej och jag tycker hon passar jättebra med sitt ljusrosa linne till den röda väggen av blad. Imorgon ska jag fota två flickor. Riktigt taggad. Ska ta vänskapsbilder på dom och det ska bli superroligt. Hoppas det blir bra bara, jag har lite ider. Bilder på de kommer nog imorogn eller på fredag.

she's got the look



Dagen har var toppen! Jag och Anna gick o sniffa lite här o där på alla kläder och det blev lite som kom med i en påse hem, rätt gött med lite nytt i garderoben. Vet inte vad jag ska skriva om. känner att jag skrivet superlånga inlägg nuförtiden...

Så kör på en röstning igen :)

Omröstningen vad tycker du om mina texter? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!


Dagens outfit


Jacka - systers gamla | stickad tröja - JC | Halsduk - HM | byxor - gekås (a) | skor - Kullens (förra årets)

I röstningen visade det sig att ni ville ha dagens outfit, så jag gick ut och klickade några bilder. Hoppas det blev vad nu förväntade er! Idag sticker jag till stan med Anna och det ska bli mysigt värre. Vi ska nog gå o kolla lite i affärerna och ta en fika. Riktigt mysigt! Nu ska jag försöka trycka i mig den sista frukosten och sen bege mig till bussen!

CIAO!

Barnporträtt från i sommras


nikkor 18 - 55mm f/3.5-5.6

Gammla bilder med ny redigering
sitter och tar mig igenom so:n, funderar på att ta en lite paus och titta på tv med lillebror. Skulle vart mysigt värre. Första lediga dagen idag. Jag har inte gjort någonting, bara suttit inne och haft lov helt enkelt. Har lite planer på resten av veckan men inget speciellt mer än att va kompisar. Tyvärr inga fotograferingar planerade heller, känns lite trist.. känner mig riktigt sugen på att fotografera relationsporträtt.. har du en kompis som du vill ha vänskps bilder tilsammans med? komentera inlägget, eller maila mig här! nae, om man skulle slita sig till Tv:n kanske...

Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

bloglovin


KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari






alla bilder ifrån tumblr.com