slide show

Gott nytt år!


Tamron 70-300 f/4-5.6

Sista inlägget här på bloggen 2010.

Känns lite sorgligt, fast neee, det gör det nog inte. Jag är sjukt taggad för 2011! Ska verkligen bli det bästa året i hrls mitt liv. Jag ska helt börja om. Glömma alla bekymmer och hitta nya istället... Nej nu ska jag sluta klaga och plocka fram kameran och stativet så det är färdigt till ikväll.

GOTT NYTT ÅR! :D

two pair


Tamron 70-300 f/4-5.6

Två likadana bilder med olika redigeringar.
Idag ska jag sitta hemma och beställa bilder från året 2010 hade jag tänkt mig. En del bilder att gå igenom så får se hur det går. Men hoppas på att det blir färdigt så att jag kan beställa hem och sätta in i ett album. Vill ju kunna se om jag utvecklas till nästa år.

Vilken redigering föredrar ni? :)

Sandra


Nikkor 35mm f/1.8

Otroligt vacker flicka
Sandra är hennes namn föresten. Gillar starkt de två sista bilderna. Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag har jullov, right? ;) Desuttom håller jag på med en ny design, så jag hoppas det funkar med mina dåliga ursäkter. Nu ska jag fortsätta njuta av mitt lov!

Follow your dreams

Att ha en dröm tror jag är viktigt
Att ha något att sträva efter tror jag är viktigt. Ända sedan man var liten har man haft en dröm, men den ändras efter några år. När jag var liten ville jag bli delfinskötare och det var min högsta önskan. jag hade en lista på vad jag skulle göra för att nå mitt mål.

Efter några år insåg jag att det kanske var ganska hopplöst,
Så jag började drömma om att bli ett sportproffs. Fast i vilken sport vet jag inte riktigt, men när jag en dag märkte att ajg var bollrädd la jag ner den drömmen direkt. Jag började antagligen drömma om någonting annat, något litet, något som jag faktiskt lyckades med. Oj, så glad jag blev. Min dröm hade gått i uppfyllelse. Jag började drömma om något nytt litet och strävade hårt efter att nå det.

Att vara envis är otroligt viktigt.
att kämpa och sträva efter sin dröm, att inte sitta i soffan och vänta på att drömmen ska komma o dra en i tårna. Det skulle kunna vara det viktigaste, men det är det inte...

Det viktigaste är att inte gämföra sig.
När man kämpar mot sin dröm kommer man märka att det finns flera stycken som är både bättre och som smartare än vad man själv är. Det blir lätt att man tänker på allt dom gör hela tiden, vilken man tillslut trycks ner av, man känner dig meningslös och hamnar där i soffan ( och väntar på att drömmen ska komma och bita en i tårna).

Man ska kämpa för sin dröm.
Att försöka och göra så gott man kan, att ta för sig och tänka på sig själv hela tiden, sin egen utväckling till drömmen, inte någon annans, inte någon annans.

Follow your dreams...

GOD JUL! :D

God jul alla här som läser min blogg! :) hoppas verkligen alla får en toppen julafton! :D


GODJUUULLL :D:D:D

dan före dopparedan


Tamron 70-300mm f/4-5.6

Enligt tradditionen ska man igentligen nog doppa i grytan på "dopparedan"...
Men i våran familj har vi i alla tider doppat dagen innan, så blir det även iår. Nu till lunch blir det dopp i grytan och ikväll blir det "mini" julafton hos farmor och farfar. Jag håller på att rimma och slå in paket, tyvärr är tejpen slut... så det blir till att skriva en massa rim!

Vad gör ni såhär dagen innan julafton, har ni någon tradition som vi alltid gör? :)

Onsdag den 22 december 2010


Nikkor 35mm f/1.8

Julafton om två dagar.
Det är verkligen helt sjukt! Det har gått så otroligt fort. Hela året! Imorgon ska vi fira jul med farmor och farfar eftersom vi ska vara med kusinerna och mormor på fredag. Åh, jag längter verkligen jättemycket till julafton!

Bilderna var jag ute och tog imorse.
I den kalla vinterkylan och när solen nästa precis gått upp. Lite annorlunda redigering men jag gillar den! Hoppas att alla är friska och krya för jag har har levt med nästuk hela natten och dagen, inte så mysigt alls...

Fanny #1


Nikkor 35mm f/1.8
Första delen på Fanny jag vet att att den skulle kommit igår men hann inte. Nu ska jag nog sova för jag har så otroligt ont i huvudet och förskyld osm bara den... jaja, imorgon kommer MINST två inlägg kan jag lova (a)

supertack för att fina komentarer om att ni gillar mitt hår! Tack igen! :)

make a change


Förändring här jaa! :)
Jag har som som sagt ändrat mig lite i frisyren. Jag har igentligen itne gjort en så stor förändring men ajg tycker det blev en rejäl skillnad. Härligt! Tonat håret brunt o köpt löshår. Tänkte berätta varför det blev såhär ;)

Jag har alltid haft OTROLIGT tunnt hår.
Detta har jag stört mig på jätte mycket dels för att jag inte har kunnat ha vissa frisyrer, dels för att jag aldrig har kunnat ha långt hår. För att man inte ser att det är långt (just för att det är så tunnt). Jag har sen ett år tillbaka (så jag fick reda på att det fanns löshår) velat ha det. Verkade verkligen superbra. Jag har vart inne flera gånger i stan och tittar och funderat men jag har aldrig tagit mig i kragen och köpt. Förän jag med en kompis åkte in o fixade det. Jag är otroligt nöjd. Mitt hår blir både långt och tjockt! Helt fantastiskt. Så alla som har kännt likadant som mig! GÅ O KÖP LÖSHÅR!! :D

Vad tycker ni om min förändring? :)

Självporträtt



Idag fotode jag och Fanny varandra!
Det gick jättebra. Blev att jag fotade henne mest så det kommer upp flera delar på henne och jag börjar imorgon! :) Jag har en "ny look"! haha, eller vad jag ska säga. Men jag berätar mer i ett inlägg lite senare. Ska försöka pilla ihop en ny design nu i veckan, riktigt trött på den jag har nu... jaja, glöm inte att kika in lite senare och se min förändring! :)

glädjen i att öppna paket!


Tack för alla grattis!


Tamron 70-300mm f/4-5.6

Bilderna är tagna med nya objektivet
ohhyeaaah ;) Det fungerar superbra och imorgon ska jag ut och fota småfåglar, har verkligen längtat efter att få göra det (a) Just nu har jag otroligt ont i halsen och fryser som en liten ekorre. tror jag börjar bli sjuk. MEN NEJ! jag får inte bli sjuk, jag som ska hitta på roliga saker i helgen...

Tack för alla grattis!
superroligt att så många har grattat mig! :) känns roligt! Jag vet att jag lovade att visa bilder på vad jag fick men jag har inte haft tid. Vart på konfirmationhela dagen och när jag kom hem var det inte ljust. Attans bananer ;/ men ska försöka imorgon!

14 år!


Grattis till mig själv! (eller något sånt..) Jag är iaf riktigt glaadd! :D Har haft en toppen dag verkligen och ajg har som jag önskade mig fått ett teleobjektiv! Berättar mer vad jag fått imorgon! :)

Saga #2


Nikkor 35mm f/1.8

Jag var på gekås igår.
Inhandlat alla julklappar. Det känns riktigt skönt. Nu är det bara 3 små dagar kvar tills jag fyller år! :D Helg dessutom. Underbart!

hope and love,


Nikkor 35mm f/1.8

Bilderna är från Egypten.
saknar det något otroligt. Vill bara ha värme igen. Även fast jag älskar att det är snö så hade jag inte tyckt det var fel att få ett break och bara fly till något varmt ställe. Imorgon ska jag till gekås och inhandla lite julklappar. Nu ska jag hjälpa familjen med att laga mat (takos) eftersom pappsen fyller år idag! :)

Saga #



Fotade saga idag.
Allt gick superbra. Men vi frös rätt mycket båda två. Bilderna ovan är bara tre av 700. Så det kommer komma fler det kan jag lova. Just nu sitter jag och redigerar lite bilder, lyssnar på skön musik och bara tar det lugnt. Härligt! :)

Lite nytt i designen

Lite små ändringar i designen. Ändrat headen lite och lag in snö. Bloggen har allmänt blivit mörkare och det tycker jag om. Känns skönt med förändingar även om dom inte är så stora, är dock inte färdig ännu då jag hade tänkt uppdatera menyn lite. Men får se när jag orkar med det! ;)

Just nu planerarar jag lite för morgondagen. Jag ska fotografera en tjej som heter Saga. Ska bli superroligt eftersom det var ett tag jag fotade porträtt! Vi ska fota bilder som hon kan ge sina föräldrar i julklapp. Det är en "hemlis" så dom ska inte få veta något. Busigt va?

Glömde min mac i skolan... Men som tur va tog en kompis med den. Så jag får tillbaka den imorgon. Därför är det ingen bild i det här inlägget. Fast jag hopaps ni står ut! ;)

Ute i vinterkylan


Min dator har blivit full igen
Anledningen till att jag inte har kunnat blogga är att jag inte har kunnat lägga in bilder eller redigera gamla. Men idag la jag över alla bilderna på min hårdisk (min tidiga födelsedagspresent). Så efter det var det bara att radera. Jag har kvar några bilder som jag tror att jag kommer använda. Sen var det bara att sätta sig ner och lägga över ungefär 1000 bilder som jag inte hunnit lägga över. Bland dom hittade jag domma ovan.

Idag har jag vart på julmarknad också!
Riktigt mysigt. Mamma köpte glögg glas som jag tycker var jättesöta. Ska ta kort på dom någon gång så ni får se. Nu ska jag njuta av andra advent och mysa med en varm filt och en kopp varm choklad.

I'm back on road again! Ohhh yeeaaahh :)

Video från egypten



En video från egypten! Ta videon med en nypa salt, speciellt när jag sitter och solar i början ;) Men visst är den bra? haha ;) extremt dålig kvalite...


I'm back! Läxor, och inlämningar tar slut denna veckan, iaf det värsta! Så nu kör jag igen! Roligt att ni besöker mig även om jag inte bloggar! :) Känns härligt, kanske också en av anledningarna till att jag e tillbaka så tidigt..

Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

bloglovin


KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari






alla bilder ifrån tumblr.com