slide show

Rösta på vad du vill se i bloggen framöver!

Omröstningen Vad vill du se på bloggen framöver? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!

 


Lite dagens


Tänkte att jag kanske kunde bjuda på lite bilder på mig idag
Händer ju inte så ofta att mitt ansikte syns i bloggen. Idag hade jag iaf på mig en stickad tröja från JC och strumporbyxor och vita knäsockar. Eftersom kameraladdaren är borta kunde jag inte ta några riktiga outfitbilder så dessa bilderna är tagna med kameran på mac'en.

"jag är en mullvad"


lillkusinen olle vet hur man leker mullvad han....

Fanny Nilsson


Drar mig mot skolan och trycker lite vett i huvudet, vilket inte brukar gå så bra... men men, man ska inte klaga, iaf inte om man ser ut som fanny ;) otrolig vacker vän jag har. Har otroligt många fina bilder från denna plåtningen så det kommer mer!

kycklingar


Kycklingar är nog bland det finaste och sötaste djuret som finns.

Större garderob


Rensat hela garderoben och gjort den större. Innan hade jag tryckt ner alla kläder i lådorna som ni ser på andra bilden men nu har jag rensat och lagt till det högra. Behövdes ganska rejält kan man säga. Skönt att ha det gjort! :)

åska i luften


Åska HELA dagen
Vaknade av dundrande åska och blixtar o grejjer, så jag har inte kunnat uppdatera på hela dagen. Men nu är det färdigåskat hoppas jag, för annars kommer jag inte kunna sova ;s När vädret är pissvärmer det iaf med lite härliga sommarbilder.

Dagens Outfit


Magtröja - monki / Byxor - Cubus / Skor - Converse / Väska - H&M / Örhängen - Kicks

Brukar inte köra på dagen outfit men jag vet att det gillas så här har ni dagens. Snart ska jag iväg och spela fotbollsmatch och jag är taggad till tusen! Nu ska jag lyssna på lite håkan, är total inne i en sån period nu.. får aldrig nog av honom.

river en vacker dröm


Med denna läskiga bild drar jag mig mot skolan, kanske lägger upp en outfit senare också. Håll utkik! :)

Ljuset i en kyrka


Kyrkan är ett sjukt mäktigt place endå! (klicka på bilden för större)
Jag blir alltid så lugn när jag är i kyrkan, typ som om det inte finns något ont där, haha nu låter jag värsta kristen... Tror faktiskt inte på gud med jag gillar iaf kyrkorna, haha, låter det ens rimligt...?

Lina & SandraALICE JÖNSSON


Här är bilderna på Alice!
Totalälskar dom! Ljuset, Alice, outfiten o ah, allt! Självklart kommer det mer! Om ni vill förstås? Skolan börjar rulla igång och det har redan börjat komma lite läxor vilket inte gillas alls...

I remember when you lost your head, sometimes I wonder how you stay so sad when you're so beautifulBilder från min mosters 40års kalas från i sommras.

BUSINESS WOMAN


Två bilder tagna på alice i mitten av sommaren
Vi körde två olika outfits och den andra är min favorit, vill ni se den får ni kika in igen på tisdag. Riktigt roligt var det att fota henne så hoppas på fler fotograferingar.

TILLBAKA!


Hejsan alla glada figurer därute!
Jag är tillbaka på banan igen, med lite ny design och grejjer, har haft några fotograferingar så bilder har jag gått om, roligt att ni har stannat och beökt mig varje dag även fast jag inte bloggat.

NU KÖR VI IGÅNG IGEN!

Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

bloglovin


KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com