slide show

Lite nytt i designen

Lite små ändringar i designen. Ändrat headen lite och lag in snö. Bloggen har allmänt blivit mörkare och det tycker jag om. Känns skönt med förändingar även om dom inte är så stora, är dock inte färdig ännu då jag hade tänkt uppdatera menyn lite. Men får se när jag orkar med det! ;)

Just nu planerarar jag lite för morgondagen. Jag ska fotografera en tjej som heter Saga. Ska bli superroligt eftersom det var ett tag jag fotade porträtt! Vi ska fota bilder som hon kan ge sina föräldrar i julklapp. Det är en "hemlis" så dom ska inte få veta något. Busigt va?

Glömde min mac i skolan... Men som tur va tog en kompis med den. Så jag får tillbaka den imorgon. Därför är det ingen bild i det här inlägget. Fast jag hopaps ni står ut! ;)

sandra valdemarsson

Hej! Det skulle vara jättesnällt om du vill rösta på mig i olivias tävling. Om du gör det så kan du gå in på min blogg och skriva att du har röstat på mig, så länkar jag din blogg;) Varje röst är guldvärd! Tack.

Jag är nummer 9!http://oliviasfotoblogg.blogg.se/2010/december/utkast-dec-5-2010.html#comment

Datum: 2010-12-06 | Tid: 19:50:36 |
Hemsida: http://sandrafooto.blogg.se/
sandra valdemarsson

sv: Tack så mycket! Jag länkar alla när tävlingen är slut;)

Datum: 2010-12-06 | Tid: 19:50:36 |
Hemsida: http://sandrafooto.blogg.se/
Trackback
Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com