slide show

FannyNi ville ha mer bilder på Fanny
Så här kommer nog 4 av mina favoriter, kommer mer bilder på fanny på lördag hade jag tänkt! Och ikväll eller imorgon kommer bilder från grekland! Håll utkik! :)

Idag ville huvudet att jag skulle stanna hemma från skolan.
Så just nu sitter jag och dricker oboy och kollar på film. Antar att jag måste dra fram skolböckerna lite senare endå. Vad gör man inte för skolan lixom? heheh... Nej, hoppas att alla därute mår bättre än vad jag gör fast det känns som att det är ganska många som är sjuka just nu. Så ni som är sjuka där ute, krya på er! :)

Trackback
Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com