slide show

no one dares to try

Helt slut efter en dags jobb
Haft ett helt toppen lov trotts att ajg inte gjort så mycket, men ibland är det också skönt. I fredags fixade jag och min fina hanna tre rätters, sandra kom senare också. Lyssnar på "sova" listan på spotify och håller på att somna... Har dock seriösa sömnproblem... kan verkligen inte somna på kvällarna... WAINIE WAINIEE nu får jag hålla truten. Godnatt på er gott folk!
 
Saw the world turning in my sheets and once again I cannot sleep.
Walk out the door and up the street, look at the stars beneath my feet.
Remember rights that I did wrong, so here I go

Trackback
Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com