slide show

I guess that I dont need that though, now your just somebody that I used to know

Igår hängde jag med hajjar o sånnt
Eftersom vi hade studiedag så drog jag o Sandra upp till Göteborg och universeum. Kan vara bland det roligaste i göteberg, efter liseberg då kanske. Har vart där typ varrannat år sedan jag var liten kanske. Vi gick på hajmatningen kl 14.00 och det var en cool upplevelse, förutom alla skrikande jälva småungar överallt :)))
 
Kommer en del två med mer bilder
Hade med mig kameran för första gången på länge, vilket var roligt! använde mitt 32mm Nikkor f1.8 objektiv och det är oslagbart bra.. men vil köpa nytt innan Kalifornien till sommaren... De flesta bilderna är tagna av mig men vissa har Sandra tagit.
 
Lägger upp resten utav bilderna ikväll! Håll utkik!

Trackback
Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com