slide show

I'm gonna hold on to the times that we had

två bilder ifrån arkivet
 
Hinner inte med i svängarna, gått i skolan hela dag, repat en timme inför konsären på lördag, direkt hem stressa med att packa väskan till fotbollsmatch, tillbaka till stan, vinner med 2-0, tillbaka hem o käka o nu här i sängen. Helt slut, träning imorgon igen, vilket inte känns så underbart för tillfället men älskar ju det så blir nog bra imorgon när jag fått vila lite.
 
Vi ska till Floragård i Falkenberg och spela och sjunga för gamlingar
Planerar för fullt i skolan, vilket är bland det roligaste ämnet jut nu, bara tanken på att de kommer bli grymt o mysigt o härligt, nej så underbart bara. Nu är det dags för mig att sova om jag ska orka med mitt hysteriska hollywood liv.

Trackback
Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com