slide show

Videoinlägg!

 
Här har ni äntligen videon!
Tror den laddat i säkert 2 timmar... Som sagt, att texten ligger i mitten får ni skita i och att kärringens röst dyker upp lite då och då. Detta var alltså Julia Hammars projektarbete, superduktig tjej. Hon frågade tre ettor (medräknat mig) om vi ville hjälpa henne med att få ihop en konsär. Vi sjöng och spelade 9 st låtar därav jag sjöng "såna som jag" och "nobody's perfect" själv och la stämmor på de andra låtarna. Nobody's Perfect är med i kippet ovanför (3:30). Pappa har filmat med superdålig bildkvalité men helt ok ljud tycker jag faktiskt! Jag är otroligt tacksam för att ha fått vara emd och det var så grymt roligt och lärorikt. Hoppas detta uppskattades och inte låter allt för illa! ;)

Anonym

har du ingen video där dom andra sjunger också? :)

Svar: Det var bara vi två som sjöng tyvärr :)
Kajsa Bjärängs fotoblogg

Datum: 2013-03-15 | Tid: 22:38:00 |
AliciaForssell

Så jävla duktig Kajsa!!

Svar: tack gullunge! :)
Kajsa Bjärängs fotoblogg

Datum: 2013-03-15 | Tid: 22:38:00 |
Trackback
Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com