slide show

Höstdepression

Går in i ett lunk, ett höstlunk, som bara leder till mörker och kalla vinterdagar
Jag har alltid tyckt om vintern, varit något jag sett fram emot. Förra året märkte jag att jag inte längre kände så, kalla turer med buss, födelsedagen och julafton är liksom inte lika roligt längre. Jag fick för mig att jag blev depprimerad, på riktigt. Blev taskig och lättirriterad mot personerna jag gillar mest runt omkring mig och var alltid trött. Mådde aldrig hundra procent bra. Det var ett år sedan, för två dagar sedan fick jag utslag i mitt ansikte, som jag får titt som tätt, det pluppar upp i ansiktet när de vill, som knotter, syns knappt alls, men det kliar och jag bara stör mig på det. Jag vet inte om det kommer med mitt humör, men halleluja, någon behöver sätta fart i mig. Förstår inte varför jag blir såhär, känner inte igen mig själv. Visst har man hört att folk blir "nere" när hösten börjar komma, men detta är fan inte att vara nere. Det är djupare. Ska somna till lite musik och tankar som inte försvinner.

Loooovi

ILY Kajsa, det vänder <3 tänk positivt! haha låter som värsta mamman men serri ILY <3

Svar: tack min fina,m du är för underbar <3
Kajsa Bjärängs fotoblogg

Datum: 2013-09-24 | Tid: 20:19:42 |
Trackback
Kajsa Bjäräng är mitt namn, jag är född -96 och är 16 vintrar gammal. Det här är min blogg där jag lägger upp bilder och delar med mig av mitt liv. Jag är en glad och sprallig tjej som lever i en stad som heter Falkenberg, jag går mitt första år på Estet Musik och älskar det. Låter lite som vilken blogg som hellst va? Men det är det inte, för den här bloggen är superdupermegaascool! Bli cool som mig? Klicka här!

KAJSABJARANG.BLOGG.SE
Du har nu hittat hit till min blogg som jag startade våren 2010. Sedan dess har det varit en fotoblogg, men fotointresset är inte längre lika stort och därför är detta nu bara en vanlig liten blogg. You only live once så bara läs lixom! xdd :PpppPPp


Vill du kontakta mig? Klicka här!


         

    2010
   Januari Februari Mars April
Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2011
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2012
Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

2013
Januari Februari


alla bilder ifrån tumblr.com